Екипът на e-Sped е в състояние да планира, организира и извърши всички видове основни и съпътстващи транспортни дейности.

Независимо от комплексността на задачата, ние със сигурност ще намерим адекватно и ефективно решение, включващо въздушен транспорт и съпътстващи дейности, което ще Ви спести ценно време и средства!

Възползвайте се от следните услуги:

Наземни Услуги и Решения

Екипът на e-Sped има привилегията да предложи пълна гама от спедиционни и транспортни услуги и решения, покриващи всички възможни нужди на бизнеса.

Нашите клиенти се възползват от професионално изградената ни мрежа, наречена E-SPED Network. Тя представлява ценен инструмент, позволяващ планиране и реализиране на максимално ефективни проектни решения за доставка на стоки, изцяло съобразена със спецификата на Вашия бизнес. Опитните специалисти на компанията са в състояние да предложат оптимални решения, водещи до елиминиране на загубите на време и средства. Разработеният от екипа на E-SPED модел на управление на активите позволява прецизиране на всички стъпки от транспортната услуга. Логистичните и митническите процедури, съкратените транзитни времена и високите нива на безопасност и сигурност са предимства, които добавят стойност към Вашата дейност.

Избирайки сухопътните транспортни услуги, предлагани от E-SPED, Вие получавате възможността да комбинирате управлението, обработката и транспорта на Вашите стоки и товари с многобройните други опции, които предлагаме – въздушен и морски транспорт, логистични услуги и организационно планиране на комбинирани процеси. Предимствата в случая са огромни и позволяват постигането на оптимален резултат дори при комплексни транспортни задачи. Нашият екип е на разположение – направете запитване сега! Заедно ще намерим идеалното решение за Вашия бизнес.

Less Than Truckload (LTL)
Частично натоварване на транспортното средство

Full Truck Load (FTL)
Пълно натоварване на транспортното средство

Опцията за организиране на частични или консолидирани товари, която предлагаме на нашите клиенти, често се прилага в комбинация с някои от останалите услуги от портфолиото на E-SPED. Можете да се доверите на нашите служители, които ще Ви осигурят индивидуално транспортно решение!

Екипът на e-Sped е способен да отговори на динамиката на международните пазари, като предлага гъвкави и ефективни услуги чрез консолидация на стоки и умело планиране на тяхното транспортиране. Условията и стъпките за реализирането на свързано транспортно решение, планирано специално за Вашия бизнес, са ясни и прозрачни.

e-Sped предлага съчетана услуга, използваща процеси от LTL, комбинирани с консолидация на стоки и неголеми товари. Подобни решения се прилагат все по-често при клиенти, опериращи в сферата на електронната търговия.
Ние предлагаме и различни допълнителни решения, за да сме сигурни, че можем да отговорим на всички клиентски очаквания. Предлагаме опция за експресно товарене на пратки и възможност за постоянен и гарантиран капацитет при регулярен транспорт.

Избирайки E-Sped FTL, Вие се възползвате от най-бързата възможна услуга ‚от врата до врата‘. Времената за транзитен престой също са оптимално кратки, независимо дали се касае за стандартни стоки или за специализирани превози, включително извънгабаритни товари.

Нашите клиенти се радват на постоянен достъп до товарен и транспортен капацитет, както и на отлично обслужване и съдействие на всяка стъпка от процесите, свързани с транспорта на стоките. В състояние сме да окажем съдействие на всяко едно ниво – при трансгранични или договорни отношения, както и при необходимост от аутсорсинг на решението на даден проблем.

FTL услугата, предлагана от e-Sped, дава възможност за гъвкавост при нейното извършване поради разнообразието на ресурсите, с които разполагаме. Освен опцията за консолидиране на стоки и товари, можем да осигурим транспорт при контролирана температура. Клиентите могат да изберат както близка, така и далечна дестинация, като се допуска повече от една точка на товарене и разтоварване. Нашите допълнителни услуги включват възможност за ускорена доставка, осигуряване на ремарке, както и провеждане на постоянен мониторинг от екип специалисти.

Допълнителни услуги:

e-Sped Експрес

Услуга e-Sped Експрес – Вие се възползвате от най-бързата възможна услуга от врата до врата.  Времената за транзитен престой също са оптимално кратки, независимо дали се касае за стандартни стоки или за специализирани превози,доставки в точно дефинирани транзитни времена от 1  до 3 раб. дни на територията на Европа. Вашите пратки и товари се взимат и доставят в точно определен ден и час, при които е изключително важно точното време на получаване или вземане на товара.

Доставка до Краен Клиент:

e-Sped се стреми да идентифицира нуждите на своите клиенти в максимална степен, поради което специалистите на компанията успешно се съобразяват с променящите се пазарни реалности. Навлизането на електронната търговия и все по-големият дял на доставките до дома са сред основните причини да предложим услугата за доставка на стоки до краен клиент. Независимо от обема на доставките, от който нашите клиенти имат нужда, ние винаги сме в състояние да реагираме! Точността на изпълнение е гарантирана, а бързото планиране и обработка на стоките са резултат от дългогодишният опит на компанията в сферата на транспортните услуги. Нашият екип ще се погрижи за всички дейности, свързани с процедурата по доставка до краен клиент, като съхранение и транспортиране между два склада.

Въздушно Карго

Търсите най-доброто и гъвкаво обслужване? Избирайки тази услуга, Вие получавате правото на приоритетен достъп до въздушно карго на конкурентни цени. Възможността за договаряне на детайли и допълнителни опции означава, че получавате гъвкава услуга, ориентирана към бързите и ресурсни пратки.

e-Sped Basic

Разработихме тази достъпна услуга, предполагаща по-слаба необходимост от съобразяване с динамичността на товара при организирането на въздушния транспорт. Ценообразуването тук е изключително конкурентно. Нашите клиенти избират тази опция в случаи, когато товарите не изискват максимално бърз транспорт.

e-Sped Premium

Услугата гарантира бърза и сигурна доставка от нашата глобална партньорска мрежа. която е съществена за качеството на изпълнение на всички въздушни услуги.

Special Air Freight

Предлагаме на своите клиенти специализиран въздушен транспорт. Тази услуга включва всички дейности по допълнителна обработка на стоките и товарите, както и тяхното транспортиране и съхранение. Екипът на e-Sped има богат опит в обработката и организацията на специфични стоки. Можем да се справим с различни типове товари - неделими, опасни или такива, които изискват постоянен контрол на температурата и непрекъснато наблюдение. Високостойностните пратки също се обработват безпроблемно от нашият квалифициран персонал.

Express Air Freight

Избирайки тази услуга, нашите клиенти се възползват от възможно най-бързата доставка на товари и стоки до всяка точка на света. Експресната митническа обработка и последващ наземен транспорт са в идеален синхрон, като планирането и изпълнението на цялостната задача е отговорност, която нашият екип с радост поема. Експресното въздушно карго Ви осигурява гарантиран достъп до свободен товарен капацитет в необходимият за това момент. Сред останалите предимства на тази услуга са кратките срокове за документална обработка и гъвкавите графици, които се оптимизират постоянно.

Морски Транспорт

Търсите решение на транспортен проблем, свързан с морски транспорт? Опитните служители на e-Sped притежават значителен опит в тази област и предлагат следните услуги:

Less Container Load (LCL)
Групажи и Консолидирани Пратки

Нашата сила е в оптималното разпределение на товарите и пратките!

Ние сме в състояние да осигурим идеалният вариант за консолидиране на контейнерните Ви пратки, като същевременно съблюдаваме сроковете и следим за качественото изпълнение на всички етапи от осъществяване на услугата.


Обаждане от Експерт

Full Container Load (FCL)
Превоз на Комплектни Контейнери

Екипът на e-Sped разполага с нужната експертиза да предложи на своите клиенти отговарящи на техните нужди транспортни решения и оптимизирани процеси. Независимо колко високи могат да бъдат клиентските изисквания, ние сме тук, за да ги задоволим напълно! Що се отнася до контейнерните превози, e-Sped комбинира натрупаният до момента опит с мрежата от контакти и партньори, гарантиращи отличното качество на предоставената транспортна услуга, независимо от избраната дестинация или сложността на поставената задача.

Пристанищна Спедиция

Нашият екип се грижи за всички дейности, свързани с обработка на стоките на пристанището. Дейностите включват контейнеризация и деконтейнеризация, извършване на вътрешни доставки и други специфични дейности, зависещи от естеството на товарите.

Митническо и Брокерско Обслужване

Нашите експерти са тук, за да подобрят ефикасността на Вашия бизнес! Митническото посредничество е сред услугите, от които клиентите ни се възползват, за да елиминират излишни рискове и пилеене на ресурси. В наше лице Вие ще откриете партньор, който може да представлява Вашите интереси пред трети страни и институции, както и да извършва необходимите стъпки и процедури, свързани със сухопътен и въздушен транспорт, документооборот, митнически и брокерси услуги. Съблюдаването на митническите регулации е наше задължение, към което подхождаме отговорно и информирано.

Част от процесите, които можем да извършим вместо Вас, включват:
  • Изготвяне и подаване на всички митнически и транспортни документи
  • Оформяне на документацията при внос и износ
  • Транспорт на стоки, попадащи под режим на митнически контрол, до съответната митница
  • Консултантски услуги и гъвкави решения на частни случаи
  • Данъчен склад

Консултации за изграждане или оптимизиране на верига за доставка

Докато Вашият бизнес се развива спрямо промените на пазарните условия и изискванията от страна на Вашите клиенти, то Вашата верига за доставки несъмнено се нуждае от съпътстващи промени. Ние знаем, че това е необходимо, за да бъдат редуцирани времената за доставка, което ще оптимизира всички складови операции и ще направи Вашия бизнес цикъл значително по-ефективен.

Екипът на e-Sped знае как да създаде подходяща и максимално ефективна верига за доставки. Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите консултация по даден транспортен или логистичен проблем, и заедно ще изберем идеалното за Вас решение!

Доказване на концепцията

Нашата задача е да подпомогнем Вас и Вашият екип! Професионалният ни подход и дългогодишният ни опит в логистични, транспортни, куриерски и митнически дейности са на Ваше разположение. При партньорство с нас, служителите на e-Sped ще направят оценка на ефективността на Вашата верига за доставки и ще предложат оптимални промени и решения за нейното обновяване. По този начин резултатите от Вашите усилия ще бъдат максимизирани и ще спестите средства. Намесата на нашите специалисти включва прилагане на най-съвременните концепции и методи, които са усвоени вследствие на множество успешни партньорства и практики.

За повече информация

Свържете се с експерт в сферата на логистиката

Свържете се с нас

Ако все още не сте работили с нас, тук можете да оставите вашето запитване. Експерт в сферата ще се свържи с Вас във възможно най-кратък срок.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
X icon

Контакти

ул. Видрица №7
+359 2 903 44 68
НПЗ Запад - Казичене
0 700 19 700
1532 София
info@e-sped.bg
sales@e-sped.bg
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
arrow-down