Митнически услуги

Митническо представителство

Нашите експерти са тук, за да подобрят ефикасността на Вашия бизнес! Митническото посредничество е сред услугите, от които клиентите ни се възползват, за да елиминират излишни рискове и пилеене на ресурси. В наше лице Вие ще откриете партньор, който може да представлява Вашите интереси пред трети страни и институции, както и да извършва необходимите стъпки и процедури, свързани със сухопътен и въздушен транспорт, документооборот, митнически и брокерси услуги. Съблюдаването на митническите регулации е наше задължение, към което подхождаме отговорно и информирано.

Част от процесите, които можем да извършим вместо Вас, включват:

  • Изготвяне и подаване на всички митнически и транспортни документи
  • Оформяне на документацията при внос и износ
  • Транспорт на стоки, попадащи под режим на митнически контрол, до съответната митница
  • Консултантски услуги и гъвкави решения на частни случаи
  • Данъчен склад

Консултации за изграждане или оптимизиране на верига за доставка

Докато Вашият бизнес се развива спрямо промените на пазарните условия и изискванията от страна на Вашите клиенти, то Вашата верига за доставки несъмнено се нуждае от съпътстващи промени. Ние знаем, че това е необходимо, за да бъдат редуцирани времената за доставка, което ще оптимизира всички складови операции и ще направи Вашия бизнес цикъл значително по-ефективен.

Екипът на e-Sped знае как да създаде подходяща и максимално ефективна верига за доставки. Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите консултация по даден транспортен или логистичен проблем, и заедно ще изберем идеалното за Вас решение!

Доказване на концепцията

Нашата задача е да подпомогнем Вас и Вашият екип! Професионалният ни подход и дългогодишният ни опит в логистични, транспортни, куриерски и митнически дейности са на Ваше разположение. При партньорство с нас, служителите на e-Sped ще направят оценка на ефективността на Вашата верига за доставки и ще предложат оптимални промени и решения за нейното обновяване. По този начин резултатите от Вашите усилия ще бъдат максимизирани и ще спестите средства. Намесата на нашите специалисти включва прилагане на най-съвременните концепции и методи, които са усвоени вследствие на множество успешни партньорства и практики.

Видове транспортни услуги

Автомобилен транспорт
Вътрешен транспорт
Въздушен транспорт
Морски Транспорт
Митнически услуги
Карго Застраховки

Запитване

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *