Морски Транспорт

Търсите решение на транспортен проблем, свързан с морски транспорт? Опитните служители на e-Sped притежават значителен опит в тази област и предлагат следните услуги:

Less Container Load (LCL)
Групажи и Консолидирани Пратки

Нашата сила е в оптималното разпределение на товарите и пратките!

Ние сме в състояние да осигурим идеалният вариант за консолидиране на контейнерните Ви пратки, като същевременно съблюдаваме сроковете и следим за качественото изпълнение на всички етапи от осъществяване на услугата.

Full Container Load (FCL)
Превоз на Комплектни Контейнери

Екипът на e-Sped разполага с нужната експертиза да предложи на своите клиенти отговарящи на техните нужди транспортни решения и оптимизирани процеси. Независимо колко високи могат да бъдат клиентските изисквания, ние сме тук, за да ги задоволим напълно! Що се отнася до контейнерните превози, e-Sped комбинира натрупаният до момента опит с мрежата от контакти и партньори, гарантиращи отличното качество на предоставената транспортна услуга, независимо от избраната дестинация или сложността на поставената задача.

Пристанищна Спедиция

Нашият екип се грижи за всички дейности, свързани с обработка на стоките на пристанището. Дейностите включват контейнеризация и деконтейнеризация, извършване на вътрешни доставки и други специфични дейности, зависещи от естеството на товарите.

Видове транспортни услуги

Автомобилен транспорт
Вътрешен транспорт
Въздушен транспорт
Морски Транспорт
Митнически услуги
Карго Застраховки

Запитване

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *