01

За нас

Modern & Trusted Forwarding Company

Кои сме ние? С гордост можем да заявим, че Е-СПЕД е сред водещите компании, опериращи в сфератана логистиката и транспортните решения. Ние сме фокусирани върху качеството на услугите, които извършваме, като се стремим да бъдем лесно разпознаваеми като надежден партньор, опериращ в глобален мащаб.

Нашата визия & Стратегия

Грижа за клиента

Ние предлагаме на клиентите си глобални транспортни и логистични услуги с високо качество.
Посветени сме на най-доброто ниво на обслужване на клиентите си, постигнато с усещане за приятелско отношение и отлични услуги.

Растеж

Е-СПЕД  ще продължи да бъде печеливш лидер по отношение на качеството, който заема водещи позиции на Българския пазар. Изграждайки дългосрочната си финансова стабилност, ние ще продължим да инвестираме в развиващи се пазари и нови бизнес начинания, както и в знанията на нашите служители. Така клиентите ни остават напълно доволни от нашите решения за индустрията.

Нашите колеги

Ние се стремим да привличаме, да мотивираме и да задържаме талантливи хора като им предлагаме възможности за отговорност, по-голяма сила и израстване.

02

ПРОЦЕС НА РАБОТА

Ние знаем, че нашите клиенти имат нужда от персонален подход при намиране на решение на техните логистични и транспортни нужди, поради което предоставяме всички необходими услуги от един доставчик. В основата на идеята за създаването
на Е-СПЕД  винаги е стояло клиентското задоволство! Докато нашите клиенти получават възможно най-добрата услуга, те пестят време, усилия и средства, в следствие на което бизнесът им расте, а ние растем заедно с тях!

Стъпка 1

Началото на процеса по изготвяне на вашия персоналичиран план започва като се свържете с нас чрез формите за контакт или като позвъните на някой от посочените номера.

Стъпка 2

Експерт ще идентифицира вашите специфични нужди и ще разработи план, отговарящ на всяко едно ваше изискване, последван от ценова оферта.

Стъпка 3

След като имаме установено решение, ще се заемем с изпълнението на услугата.

Стъпка 4

Нашата крайна цел винаги е била постигане на дългосрочни отношения с нашите клиенти. Точно поради тази причина можете бъдете сигурни, че цената ще бъде конкурентна за пазара.

02

Комплексна логистика

С услугите, предоставени от Е-Ложистикс, може да се възползвате от високо ниво на гъвкавост.
Нашите индивидуални решения в областта на Договорната логистика осигуряват не само безпроблемен процес, но и предлагат отлични конкуретни предимства.

Логистичен Комплекс - София, Казичене
Логистичен Комплекс - София, Лозен
Логистичен Комплекс - Стара Загора

Запитване

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *