Въздушен транспорт

Търсите най-доброто и гъвкаво обслужване? Избирайки тази услуга, Вие получавате правото на приоритетен достъп до въздушно карго на конкурентни цени. Възможността за договаряне на детайли и допълнителни опции означава, че получавате гъвкава услуга, ориентирана към бързите и ресурсни пратки.

e-Sped Basic

Разработихме тази достъпна услуга, предполагаща по-слаба необходимост от съобразяване с динамичността на товара при организирането на въздушния транспорт. Ценообразуването тук е изключително конкурентно. Нашите клиенти избират тази опция в случаи, когато товарите не изискват максимално бърз транспорт.

e-Sped Premium

Услугата гарантира бърза и сигурна доставка от нашата глобална партньорска мрежа. която е съществена за качеството на изпълнение на всички въздушни услуги.

Special Air Freight

Предлагаме на своите клиенти специализиран въздушен транспорт. Тази услуга включва всички дейности по допълнителна обработка на стоките и товарите, както и тяхното транспортиране и съхранение. Екипът на e-Sped има богат опит в обработката и организацията на специфични стоки. Можем да се справим с различни типове товари – неделими, опасни или такива, които изискват постоянен контрол на температурата и непрекъснато наблюдение. Високостойностните пратки също се обработват безпроблемно от нашият квалифициран персонал.

Express Air Freight

Избирайки тази услуга, нашите клиенти се възползват от възможно най-бързата доставка на товари и стоки до всяка точка на света. Експресната митническа обработка и последващ наземен транспорт са в идеален синхрон, като планирането и изпълнението на цялостната задача е отговорност, която нашият екип с радост поема. Експресното въздушно карго Ви осигурява гарантиран достъп до свободен товарен капацитет в необходимият за това момент. Сред останалите предимства на тази услуга са кратките срокове за документална обработка и гъвкавите графици, които се оптимизират постоянно.

Видове транспортни услуги

Автомобилен транспорт
Вътрешен транспорт
Въздушен транспорт
Морски Транспорт
Митнически услуги
Карго Застраховки

Запитване

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *