БЪЛГАРИЯ – ГЕРМАНИЯ – БЪЛГАРИЯ

Е-СПЕД ООД,  предлага на своите клиенти регулярна групажна линия с Германия. Благодарение на нашия дългогодишен опит и партньорство с утвърдени превозвачи на немския пазар, организираме превоз на всякакъв вид пратки. Допълнително чрез наети транспортни средства, работещи ексклузивно за нашите нужди, превозваме както частични и самостоятелни товари, така и такива по АДР клас.
Германия е най-голямата икономика в Европа и е една от водещите икономически сили в света, като заема четвърто място по БВП. Страната е третият най-голям износител и вносител на стоки в света, което я прави една от най-предпочитаните дестинации за всички превозвачи и спедитори в бранша. Именно този факт благоприятства за различни транспортни възможности на конкурентни цени.
При нужда от експресен транспорт разполагаме и с транспортни средства от различен тип (бус, соло, прицеп или хенгер) с двойка шофьори, с което гарантираме бързина и точност за нашите клиенти с транзитно време от 48 ч до 72 ч.
Чрез добре развитата ни вътрешна мрежа в България и Германия събираме и доставяме Вашите пратки от и до всяка една локация в страната.
Препоръчителният срок за отправяне на Вашата заявка за транспорт е два / три дни преди датата на товарене. За оферти бихте могли да попълните формата за запитвания в нашата страница или да ни пишете на имейл: sales@e-sped.bg.

Видове транспортни услуги

Автомобилен транспорт
Вътрешен транспорт
Въздушен транспорт
Морски Транспорт
Митнически услуги
Карго Застраховки

Запитване

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *